Kanyon Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstanbul Levent 2016

Kanyon Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstanbul Levent 2016

Avrupa Yakası Alışveriş Merkezleri, İstanbul Alışveriş Merkezleri

Kanyon Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstanbul Levent 2016

Kanyon Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstanbul Levent 2016, Eczacıbaşı Topluluğu ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul – Levent’te hayata geçirilen Kanyon, insanları hem kendine hem de birbirlerine bağlayan “şehrin yeni kalbi” olacak. İşte, evde, eğlencede…

Beşiktaş, Şişli ve Levent’in kesiştiği noktada yer alan Kanyon, İstanbul’un bahçeli, teraslı ve balkonlu evler sunması, deprem güvenliği açısından ulusal ve uluslararası deprem yönetmeliklerinin üzerinde standartlar kullanması, sosyal yaşamla bütünleşmiş bir ofis hayatı yaratması, alışveriş, eğlence ve perakendeciliğe getireceği özgün yaklaşımı ve insan doğasıyla uyumlu mimarisi ile ülkemizde bugüne kadar gerçekleştirilen diğer konut-iş-alışveriş projelerinden ayrışıyor.

Türkiye ve Avrupa’nın günümüzdeki en önemli ev, ofis ve alışveriş-eğlence merkezlerinden biri olmaya aday olan Kanyon, standart bir alışveriş merkezi, konut veya ofis değil her yönüyle insana değer veren, yaşam kalitesini öne çıkaran bir mekan. Kanyon şehri organik bir parçası, insanların farklı deneyimler yaşayacağı, keyifli zaman geçireceği bir alan. Diğer taraftan, Kanyon’da yer alacak markalar, mağaza tasarımları, ortak alan konseptleri, sanat eserlerinin kullanımı, düzenlenecek gösteri ve etkinlikler de bu deneyimi destekliyor.


Kanyon Alışveriş ve Eğlence Merkezi
37.500 m2
4 katta 160 mağaza
9 sinema salonu
Sağlık ve spor kulübü
2.300 araçlık otopark

Türkiye ve dünyanın en iyi markaları, gurme restoranlar, kafeler, sinemalar, parlak ışıklar, büyüleyici görüntüler, sesler, açık hava performansları, sağlık ve spor merkezi, 4 katta 160 mağazayla eğlence ve alışveriş keyfiniz 4’e katlanacak.

Kanyon Alışveriş Merkezi Sinemaları
Cinebonus Sinemaları : 0 212 353 08 53

Kanyon Alışveriş Merkezi Ulaşım
Metro ile;
Metrodan Levent durağında inerek Kanyon’a ulaşabilirsiniz.

Kendi aracınızla

Maslak yönünden Beşiktaş yönüne giderken, Kanyon Büyükdere Cad. üzerinde, 4. Levent ile Levent arasında yer almaktadır. Beşiktaş yönünden Maslak yönüne giderken, Gültepe sapağından Gültepe’ye saptıktan sonra, yeraltı geçidinden geçip ilk sola dönüldüğünde Kanyon tam karşınızda yer almaktadır. Tekrar sola döndüğünüzde Büyükdere Caddesi’ne ve Kanyon’un ana girişine ulaşacaksınız. FSM Köprüsü’nden gelişte, Levent – Sarıyer çıkışı alınmalı, Büyükdere Caddesi üzerinde, 4. Levenrt ile Levent arasında yer almaktadır.

Toplu taşıma aracı ile

Tüm Maslak – Beşiktaş güzergahında çalışan İETT otobüsleri ve Sarıyer – Beşiktaş minibüsleri ile Kanyon’a ulaşabilirsiniz. Kanyon, Büyükdere Caddesi üzerinde, 4. Levenrt ile Levent arasında yer almaktadır.

Kanyon AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi

Adres : BüyükdereCad. No:185, Levent, Beşiktaş – İstanbul
Tel.: 0 212 353 53 00
Faks : 0 212 353 53 50

Kanyon AVM Alışveriş Merkezi İnternet Sitesi :
www.kanyon.com.tr

Kanyon AVM Alışveriş Merkezleri Etiketleri
kanyon, kanyon avm, kanyon alışveriş merkezi, avm, avmler, alışveriş, alışveriş merkezi, alışveriş merkezleri, levent, leventdeki kanyon, beşiktaşdaki avmler, beşiktaşdaki alışveriş merkezleri, istanbuldaki avmler

Bir yanıt yazın

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.